• Canna Blog

Quiz: How Much Do You Know About Cannabis Concentrates?

CannaSaver Blog
Posted by CANNASaver on Saturday, 29 July 2017 in Canna Blog
Font size: | Hits: 1561 | Print

Marijuana Concentrates Quiz

So you think you know all about marijuana concentrates? Find out how much you really know with this marijuana concentrates quiz from CannaSaver, the Savvy Stoner’s favorite source for the best dispensary coupons and newest marijuana deals near me! Are you a dunce when it comes to dabbing, or are you a clever concentrates connoisseur?

Cannabis Concentrates Quiz Questions

Choose one answer for each of the following questions. You’ll find the answer key and the results of your marijuana concentrates quiz at the end.

1. Which of the following could be used for dabbing?

A)    caviar

B)    shake

C)   budder

2. Which of the following is the hardest in density at room temperature?

A)    wax crumble

B)    shatter

C)   sugar wax

3. What is bubble hash?

A)    Hash that is extracted with BHO

B)    Hash that is extracted in cold water

C)   Hash that is extracted through high-pressure compression

4. What is live resin?

A)    extracts made from frozen marijuana

B)    extracts made from cured marijuana

C)   extracts that must be mixed with water before use

5. Which of the following is part of a dab rig?

A)    Hammer

B)    Nail

C)   Level

6. Which of the following is a type of marijuana concentrate?

A)    Whipped cream

B)    Ear wax

C)   Pancake syrup

7. What does BHO mean?

A)    Butter Hash Oil

B)    Brown Hash Oil

C)   Butane Hash Oil

8. What is sugar wax?

A)    Concentrates with added sweeteners

B)    Small flakes of shatter

C)   A concentrate with a slightly grainy texture

9. Which of the following is NOT a type of concentrate?

A)    Ice wax

B)    Honey oil

C)   Moon juice

10. Which of the following concentrates is considered the purest?

A)    Distillate

B)    Sugar Wax

C)   BHO

 

Answers: Count up your correct answers and see how well you scored! 1)C 2)B 3)B 4)A 5)B 6)B 7)C 8)C 9)C 10)A

Answer Key: Are you a dabbing dunce or a Savvy Stoner when it comes to your knowledge of concentrates?

0-4 correct answers: Dabbing Dunce! When someone asks you if you want to dab, you’re likely to bust out with some outdated dance moves. You have a lot to learn about concentrates! Look at this beginner's guide to concentrates to get started.

5-8 correct answers: Clever Concentrates Connoisseur! You’re no stranger to dabbing, and you’re even familiar with a lot of the lingo when it comes to concentrates. There is still much to learn, though, so get some wax or shatter and take some notes!

9-10 correct answers: Savvy Stoner! You are a Savvy Stoner with all your concentrates knowledge and know-how! Reward yourself with these coupons for cheap concentrates to celebrate!

 

 

 

Last modified on Monday, 19 April 2021
(0 Reviews)

Deals Near You

$40 House Blend Shake Ounce!
$40 House Blend Shake Ounce!
Colorado Springs - Medical
Sunday - $55 Half Ounce - Select Strains
Sunday - $55 Half Ounce - Select Strains
Edgewater - Recreational
$78.63 (pre-tax) all-bud full OUNCE
$78.63 (pre-tax) all-bud full OUNCE
Denver - Recreational
$3 Gram Joint
$3 Gram Joint
Longmont - Rec & Med
3 For $12 Pre Rolls
3 For $12 Pre Rolls
Colorado Springs - Medical
2oz's of Flower For $180 OTD
2oz's of Flower For $180 OTD
Colorado Springs - Medical
Get a $1 Joint with any purchase!!!
Get a $1 Joint with any purchase!!!
Trinidad - Recreational
Get 8 Grams of Wax or Shatter for $88!
Get 8 Grams of Wax or Shatter for $88!
Trinidad - Recreational
420- 25% off all Accessories
420- 25% off all Accessories
Denver - Recreational
$18.27 -  WANA GUMMIES / 100mg.
$18.27 - WANA GUMMIES / 100mg.
Denver - Recreational

Archive